^ Back to Top

DRABANTERNE

Støtteforening for Brønshøj Boldklub

2007 - Niels Anker Nielsen

CARLO JENSENS MINDEPOKAL 2007
Niels Anker Nielsen

I drabantbestyrelsen har vi haft en såkaldt ”skjult” dagsorden, idet vi har valgt Niels Anker Nielsen som modtager af årets Carlo Jensens Mindepokal 2007.

 

Det er i øvrigt 20. gang den bliver uddelt.

Som så mange andre af vore hjælpere i ”hvepseteamet” er Niels Anker kommet fra DSB, ligesom Peter ”banemand” Jensen, Ove Jeppesen, Kristian Bigum, Michael Christensen m.fl.

Vi har det sådan i klubben, at når først vi har fået dem til at hjælpe én enkelt gang og kan bruge dem, så bliver de indlemmet i vort ”hvepseteam”, og det er også sket for Niels Anker.
Han er blevet kastet fra asken til ilden, idet Niels Anker kom ud og hjalp klubben en dag på kampbanen og senere på kræmmermarkedet.
Han blev medlem af vor klub og blev optaget som Drabant i 2003, hvor blækket næsten ikke var tørt, før end han kom i vor drabantbestyrelse, hvor han laver et kæmpestort arbejde.
Niels Anker er handlingens mand, loyal, handymand, arbejdsivrig, ja, en rigtig ildsjæl, som vi desværre ikke har for mange af i vor klub. Det fandt vor formand Ryberg også ud af, da vi manglede en formand for vort hvepseteam.
Denne store opgave og arbejde påtog Niels Anker sig ærekær, som han er. Han styrer vort hvepseteam og er en af frontfigurerne oppe på Bellahøj Kræmmermarked for vor klub.

Niels Anker har kørt S-tog, eller som lokoførerne siger, ”legetøjstog” i næsten 40 år.
I min research har jeg fundet ud af, at Niels Anker har været formand for HI (Hovedbanegårdens Idrætsforening), 1971-2002.
Der var 21 idrætsforeninger med omkring 1100 medlemmer, så det var en noget større idrætsklub end vor klub.
I øjeblikket varetager han også jobbet som forretningsfører for ca. 700 medlemmer.
For sit store arbejde og virke blev Niels Anker udnævnt til æresmedlem i HI i 2003.

Som så mange andre i vor klub, der har fået deres bedre halvdel med i teamet, så har Niels Anker også fået Bente både involveret som hjælper og drabant.

Overdrabant
Kurt Arnstien