^ Back to Top

DRABANTERNE

Støtteforening for Brønshøj Boldklub

2010 - Michael Christensen

CARLO JENSENS MINDEPOKAL 2010
Michael ChristensenCarlo Jensens Mindepokal 2010

Nu er det 23. gang denne store pris skal uddeles.
Sidste års modtager var en kvinde, men i år bliver det altså en mand, nemlig Michael Christensen.

Her i klubben har vi haft rigtig mange gode ”hjælpere” fra netop denne arbejdsplads, nemlig DSB.
Jeg ved ikke, om de ikke kan få brændt krudtet af på arbejdspladsen, for her i Brønshøj Boldklub er vi i hvert fald meget glade for deres store hjælp og arbejde.

Årets prismodtager er en meget stor fan af Brønshøj Boldklub, faktisk så stor at vedkommende meget gerne ofre op til flere dage af sin surt optjente og opsparet ferie hos DSB for at hjælpe til, når der sker noget i vor klub.

Vedkommende er en meget stærk person, som vi andre desværre ofte udnytter, når der skal tages ordentlig fat ved såvel Brønshøjs hjemmekampe som ved Kræmmermarkedet.
Næppe er en kampagne skudt i gang til kræmmermarkedet, før der er bestilt en lastbil, og det skal allerhelst være den sidste nye model, som firmaet råder over. Men det er godt nok mærkeligt, for du er meget bedre til at køre lastbil, end du er til at trække med vores trækvogne med ølkasser på, for dem kan du jo finde på at vælte med.

Du er fantastisk til at sælge øl og vand, og der er ikke mange af vore kunder til hjemmekampene, der ikke ved hvem du er.

I øvrigt blev Michael optaget som drabant i 2008.

Michael er en fantastisk god hjælpsom person og drabant, og det er derfor meget velfortjent, at han får Carlo Jensens Mindepokal for 2010.

Overdrabant Kurt Arnstien