^ Back to Top

DRABANTERNE

Støtteforening for Brønshøj Boldklub

2011 - Stefan Freitag

Carlo Jensens Mindepokal 2011
Stefan Freitag

 

 

Carlo Jensens Mindepokal 2012

I drabantbestyrelsen har vi valgt en ret så ung modtager til Carlo Jensens Mindepokal 2012, og det er den yngste, der har modtaget denne fornemme pris, nemlig Stefan Freitag, og som har trådt sine barnesko i vores klub.

Hans far er en I alle kender, nemlig ”Walde” Wolfgang Freitag.

Allerede som 7-årig var han ivrig tilskuer til 1. holdets hjemmekampe.
Det foregik fra speakerboksen i Vanløse Idrætspark, hvor Jørn Florie næsten hver gang efterlyste Stefan, og bad ham om at henvende sig til nærmeste udgang.

Hvepseteamet har han også stiftet bekendtskab med, således var han frontfigur på det store fællesbillede taget i 1987 på Vanløse Idrætsparks meget ujævne grønsvær.

Senere, da vi havde flyttet vore hjemmekampe til Tingbjerg Ground, meldte trangen til at spille fodbold helt naturligt, så en vinterdag mødte Stefan op i hele udstyret og var til prøvetræning i sne og frost en halvanden times tid.

Stefan havde jo ikke været til 1. holdsfodbold forgæves, så efter træning på vej ned til omklædningsrummet sagde han de velkendte ord: ”Far er det i orden, jeg holder pause”?

Og det har han så gjort siden, så det er ikke af den vej, vi kender ham i dag.

I 1995 blev han officielt tilknyttet teamet omkring vort 1. hold i egenskab af assisterende tøjmand. Et job han varetog indtil 2005, hvor han blev ”cheftøjmand” og nu i 2012 går i gang med sin 8. sæson sammen med Martin Toft.

Som måske ikke alle ved, det at være tøjmand, er ikke bare lige, for han får godt nok ind i mellem et klap på skulderen og et måltid mad, men ellers er det kun ”skideballer” for de måske lidt forkælede 1. holdsspillere, som siger Stefan kan du ikke lige gøre det og det.

Drabantbestyrelsen er rigtig glade for, at have fundet frem til Stefan som prismodtager 2012, med al den iver og sjæl, han lægger for dagen for at hjælpe vor klub og 1. hold, så det kan fungere optimalt, og vort flagskib 1. holdet kan opnå topresultater.

 

Overdrabant

Kurt Arnstien