^ Back to Top

DRABANTERNE

Støtteforening for Brønshøj Boldklub

2012 - Finn Ryberg

Carlo Jensens Mindepokal 2012
Finn Ryberg

 

 

Først et stort tillykke til vort ”Hvepseteam” med de 30 år og det er blevet en tradition, at Carlo Jensens Mindepokal overrækkes her ved vor årlige ”Hvepseteamfest”.

 

Inger Middelboe og Ove Jeppesen har været med i alle 30 år, og de står også på denne pokal.

 

Nu er det sådan, at Carlo Jensens Mindepokal har jubilæum, for det er 25. gang den skal uddeles og overrækkes.

 

Drabantbestyrelsen har valgt, som nr. 25 og jubilar på denne pokal, vor utrættelige formand Finn Ryberg.

 

Finn, du har holdt et utal af gode taler igennem årene, og derfor er det mig en speciel ære og glæde, at få lov til at tale og overrække dig denne pokal.

 

Du er nok én af de fodboldledere i Danmark, som virkelig har fortjent og modtaget og høstet flest priser og hæder, for din store ildhu, entusiasme for veludført arbejde indenfor dansk fodbold.

 

Du fik Drabantprisen i 1976

Året idrætsleder i 1977

Årets leder i divisionsfodbold 1987

Æresmedlem i Brønshøj Boldklub i 1999

KBU´s sølvnål i 2005

DBU’s sølvnål i 2005

Årets idrætsleder i KBU 2007

Modtager af Rode-prisen i 2011

DBU´s guldnål i 2012

Igennem årene har jeg har mødt utallige fodboldledere, spillere og dommere rundt om i vort lille Danmark, og når de så høre eller ser, at jeg er fra Brønshøj Boldklub, så kommer klassikeren: Er Finn Ryberg stadig formand derude, hvilket jeg med en vis portion stolthed kan bekræfte.

Finn, du er en virkelig god klubkammerat og ven og du forstår virkelig på din egen strålende facon med dit altid gode smil og humør, at få løst problemer og opgaver for vor klub også ude omkring i det ganske land.

Du har siddet i klubbens bestyrelse siden 1967. Først som ungdomsformand, siden har du har været en utrættelig og fantastisk formand fra 1980, altså 33 år, og det er helt sikkert uden sidestykke i dansk fodbold.

Et gammelt ordsprog siger: Der står en kvinde bag alt, og det så rigtigt, som det er skrevet, for uden Ninas accept, havde du nok ikke kunne gebærde dig, som du havde lyst til, for hun har trods alt været med hele vejen, og ”sejlet” sammen med dig i snart et halvt århundrede.

Jeg også hørt i min høresnegl, at du er stoppet på arbejdsmarkedet i fredags hos Kai Dige Bach, så der bliver lidt mere tid på hjemmefronten med havearbejdet mv., men du kan alligevel nok ikke holde dig fra, at arbejde videre for skønne og dejlige klub.

Skal vi ikke give vor formand Finn Ryberg et stort og gjaldende BB hurra, som modtager af Carlo Jensens Mindepokal 2012 og nummer 25 i rækken.

 

Overdrabant Kurt Arnstien