^ Back to Top

DRABANTERNE

Støtteforening for Brønshøj Boldklub

2007 - Poul Olesen

DRABANTPRISEN 2007 - Poul Olesen

 

I år blev DRABANTPRISEN uddelt for 50. gang, så det er et lille jubilæum.

I 1983 skete der noget vigtigt for Brønshøj Boldklub.
En 23 årig ganske anonym spiller fra Skive meldte sig ind i vor klub.
Ydmyg som han var – spilleren er af jysk afstamning - startede han med at træne klubbens lavest rangerende hold, men avancerede hurtigt og fik sin seniordebut d. 17. april på 3. holdet i Mellemrækken mod FREM med Ryan Svensson som træner. Vi vandt 2-1, men spilleren, som vi taler om scorede IKKE.
Det gjorde han til gengæld senere på sæsonen 1983, hvor han står noteret for 21 kampe og 9 mål.
Divisionsholdet under ledelse af Ebbe Skovdahl fik øje på spillerens talent og lod ham debutere på divisionsholdet - som på daværende tidspunkt lå i landets højeste række 1. DIVISION – d. 10. oktober 1984, hvor vi i pokalturneringen tabte til FREM 1-2.
I 1984 opnåede vort divisionshold det hidtil bedste resultat ved at indtage rækkens 5. plads af 16 hold. Vor spiller var med i 3 kampe.
Ved udgangen af 1984 havde han sammenlagt spillet 43 kampe og hans samlede målscore var kommet op 24 mål. Ganske flot.

Nu har han været medlem af BB i 25 år og har nu spillet i alt 762 kampe og har scoret 612 mål. Det blev til i alt 13 divisionskampe MEN ingen mål.
Hans målgennemsnit er 0,803 mål pr. kamp. Det burde kunne forbedres i de kommende år.

Det var lidt om DRABANTPRISMODTAGERENS aktive karriere.
Her følger nogle facts om hans karriere som leder:

Den startede i 1991 hvor han påtog sig jobbet som holdleder for vort divisionshold – et job han med en kort pause har haft lige siden. Han har ydet en kæmpeindsat gennem årene og har loyalt arbejdet under ni divisionstrænere:Niels Sørensen – Tom Nielsen – Palle Olsen – Jesper Hansen – Bent Christensen – Brian Kaus – Jørgen E. Larsen – Per Berg Larsen og nu Bo Henriksen.

Han er BB’er med hjertet og fra ham får man altid sandheden og kun sandheden – han siger altid sin oprigtige mening, hvad enten man bryder sig om den eller ej, ligesom han altid er parat med en frisk bemærkning på sit stadig jyske. Han har en god personlig kvalitet med altid godt humør. Han er værdsat af alle han kommer i kontakt med og som holdleder har han gennem årene haft spillernes tillid og opbakning – ellers ville man ikke kunne holde i et sådant job.
Vor prismodtager er langtidsholdbar og vi glæder os til at se ham omkring vort bedste hold mange år endnu, og i rollen som målscorer på vore mange seniorhold, som altid kan ringe til Poul, hvis der skulle være scoringskrise.

Poul har også i år modtaget 10 års nålen. I øvrigt er Poul også en rigtig drabant, for man går aldrig forgæves til ham, hvis vi ønsker hans hjælp, hvor han så får tiden fra.

Poul Olesen er så vor drabantprismodtager nr. 50.

 

Overdrabant

Kurt Arnstien